Programes educatius

Asset Publisher

PROGRAMES EDUCATIUS

Difusió de la cultura de l’aigua


A Aigües de Cullera apostem per l’educació ambiental i la difusió de la cultura de l’aigua en les edats més primerenques. Per este motiu, disposem de programes educatius per a acostar el cicle urbà de l’aigua a escolars d’educació primària i secundària.
 

Aqualogia
 

Aigües de Cullera desenrotlla en el municipi el programa educatiu Aqualogia. Esta campanya didàctica té un contingut important de mentalització i sensibilització dels més menuts i menudes, amb l’objectiu de promoure l’ús racional de l’aigua i la conservació i protecció d’este recurs.

A conseqüència de la pandèmia COVID-19 i amb l'objectiu de prioritzar la seguretat de l'alumnat, les sessions d'AQUALOGÍA es duran a terme temporalment de manera virtual. AQUALOGÍA 2.0 és una plataforma d'Educació Ambiental en la qual es pot accedir al llarg d'un mes a contingut interactiu entorn de la cura de l'aigua i del medi ambient. 

 

Descobreix més sobre Aqualogía 2.0 

 

Sol·licitar accés a Aqualogía 2.0 

 

 

Gota viatgera
 

Amb l’objectiu de contribuir a l’educació ambiental i la cura i el respecte al medi ambient, Aigües de Cullera organitza activitats educatives com la funció teatral La gota viatgera, dirigida a l'alumnat d’educació primària. L’objectiu principal és fomentar la consciència mediambiental d’una forma lúdica. Esta activitat és una representació teatral en la qual es duen a terme activitats, experiments, jocs…, amb els quals l'alumnat descobrixen el cicle natural i urbà de l’aigua, formes d’estalviar-la i la importància que té fer-ho per a tots els éssers vius del planeta. L’empresa considera imprescindible conscienciar des d’edats primerenques sobre les conseqüències que els nostres comportaments tenen en el medi ambient i en les reserves d’aigua.