Programes educatius

Asset Publisher

PROGRAMES EDUCATIUS

Difusió de la cultura de l’aigua


A Aigües de Cullera apostem per l’educació ambiental i la difusió de la cultura de l’aigua en les edats més primerenques. Per este motiu, disposem de programes educatius per a acostar el cicle urbà de l’aigua a escolars d’educació primària i secundària.
 

Aqualogia
 

Aigües de Cullera desenvolupa en el municipi el programa educatiu Aqualogia. Esta campanya didàctica té un contingut important de mentalització i sensibilització dels més menuts i menudes, amb l’objectiu de promoure l’ús racional de l’aigua i la conservació i protecció d’este recurs.

Descobreix més sobre Aqualogía 2.0 

 

 

Gota viatgera
 

Amb l’objectiu de contribuir a l’educació ambiental i la cura i el respecte al medi ambient, Aigües de Cullera organitza activitats educatives com la funció teatral La gota viatgera, dirigida a l'alumnat d’educació primària. L’objectiu principal és fomentar la consciència mediambiental d’una forma lúdica. Esta activitat és una representació teatral en la qual es duen a terme activitats, experiments, jocs…, amb els quals l'alumnat descobrixen el cicle natural i urbà de l’aigua, formes d’estalviar-la i la importància que té fer-ho per a tots els éssers vius del planeta. L’empresa considera imprescindible conscienciar des d’edats primerenques sobre les conseqüències que els nostres comportaments tenen en el medi ambient i en les reserves d’aigua.