Ética y cumplimiento

ÈTICA I COMPLIMENT

Els nostres valors

Codi de conducta

 

En Aigües de Cullera disposem d’un Codi Ètic que defineix els valors de la nostra organització, el qual constitueix una referència en totes les nostres conductes i accions, tant individuals com col·lectives.

Aquests valors ètics han estat sempre una part central de l’estratègia i el desenvolupament de Hidraqua.

En el context actual es fa més indispensable que mai per a l’empresa actuar amb responsabilitat i ètica en les seves activitats, de cara a tots els grups de relació.

Consulta el nostre Codi de conducta

 

Canal Ético

 

S’ha habilitat una canal de comunicació a través del qual qualsevol persona pot realitzar consultes o suggeriments en relació al Codi Ètic i les polítiques i procediments que desenvolupen els seus principis i valors.

Així mateix ha d’emprar-se aquest canal per a notificar possibles incompliments del Codi de Conducta i les seves polítiques i procediments a través del formulari de consulta i formulari de notificació d'irregularitats.

 

Les comunicacions, consultes i notificacions, hauran de realitzar-se contactant amb el Compliance Officer per qualsevol dels següents mitjans:

  • Correu postal Compliance Officer de Aigües de Cullera a la següent adreça: Av. Catedrático Soler núm. 50 – 03007 Alacant
  • Correu electrònic: codigodeconducta@aiguescullera.es (indicar en l'assumpte: CONFIDENCIAL)

 
Tota la informació facilitada serà tractada de manera confidencial. Consulta la Política de Privacitat del Canal Ètic.