Informació corporativa

INFORMACIÓ CORPORATIVA

Treballem per millorar el servei a la ciutadania
 

Aigües de Cullera, SA, és una empresa mixta formada per l’Ajuntament de Cullera i Hidraqua, S.A, empresa dedicada a la gestió del cicle integral de l’aigua a Cullera, i al servei de la comunitat local i dels ciutadans.

Aigües de Cullera es va constituir el 14 de desembre de 1992, i des de llavors som una companyia que contribuïx al creixement i desenvolupament del municipi de Cullera. La nostra plantilla està formada per 18 professionals, que cada dia fan realitat els compromisos de l’empresa amb els seus clients, amb la societat i amb el medi ambient. I, amb esta finalitat, tota la nostra activitat es regix pels principis d’eficiència, sostenibilitat, transparència i rigor ètic.


Actualment dona servei a més de 25.600 persones, que es convertixen en prop de 150.000 en temporada alta. A més del proveïment d’aigua potable a domicili, presta també altres serveis com la gestió del sistema de clavegueram o la depuració i control de plagues en les xarxes, entre altres.

Hidraqua, el soci privat de l’Ajuntament de Cullera, és una empresa valenciana de l’àmbit del cicle integral de l’aigua que destaca per la seua cultura empresarial, la seua àmplia experiència i el seu reconegut prestigi en este camp.