Presentació

PRESENTACIÓ

Benvinguts al portal web de l’Empresa Municipal Mixta
Aigües de Cullera, SA

 

 

Aigües de Cullera, SA, és, des de 1992, l’empresa mixta, formada per l’Ajuntament de Cullera i Hidraqua, SA, dedicada a la gestió del cicle integral de l’aigua en el municipi de Cullera.

Actualment dona servei a més de 25.600 persones, que es convertixen en prop de 150.000 en temporada alta, i que pertanyen al nucli urbà de Cullera, a les pedanies del Brosquil i Mareny de Sant Llorenç i a diverses urbanitzacions.

El web que presentem és un pas més de la companyia amb la finalitat de millorar la comunicació entre el ciutadà i l’empresa. Amb esta ferramenta digital atenem el client amb l’objectiu de facilitar-li la informació necessària que li permeta resoldre tots els seus tràmits, però també per a mantindre informats tots els usuaris del servei municipal de les activitats que l’empresa duu a terme tant en matèria d’acció social i inversions en millora dels serveis i patrocinis, com en relació amb col·laboracions o mecenatge d’esdeveniments culturals, educatius i esportius.

Així, els avantatges que presenta la nova pàgina web pretenen, en el seu conjunt, millorar l’experiència del client amb processos més senzills i intuïtius adaptant-se a qualsevol dispositiu; incorporant un apartat de preguntes freqüents per a donar resposta ràpida a les consultes més habituals dels clients; facilitant l’accés a les gestions més demandades directament, i millorant les funcionalitats i l’aspecte de l’Oficina Virtual.

Volem que el nostre web també siga una finestra informativa on la transparència en la gestió siga una constant i permeta conéixer les actuacions que l’empresa duu a terme, i especialment mitjançant dues ferramentes: el Perfil del Contratant y el Portal de Transparència, que engloben tota la informació referida al funcionament de la nostra gestió.