Iniciatives locals

Asset Publisher

Asset Publisher

Asset Publisher

INICIATIVES LOCALS Tast Aigua

Tast d'aigua

Amb motiu del 25è aniversari, Aigües de Cullera ha dut a terme unes jornades sobre la qualitat de l’aigua on ha promogut uns tastos d’aigua.

Un got d’aigua, per favor”. Aigües de Cullera analitza exhaustivament i constantment l’aigua que es distribuïx en Cullera. L’aigua de l’aixeta és sanitàriament perfecta. El clor no és perjudicial per a la salut i és el desinfectant més utilitzat en el món per la seua efectivitat i fiabilitat.

De què té gust l’aigua de l’aixeta? Arriba el moment del tast d’aigües per a aprendre les seues característiques organolèptiques.

 

INICIATIVAS LOCALES DRAGUT

Mercat pirata

Aigües de Cullera, juntament amb altres col·laboradors, patrocina l’activitat gratuïta “Mercat Pirata”, organitzada per l’Ajuntament de Cullera.

Representació i ambientació històrica del desembarcament de 1550.

INICIATIVES LOCALS Cáritas

Colaboració amb Cáritas

Aigües de Cullera col·labora cada any en la campanya d’ajuda a l’alimentació de famílies en risc d’exclusió, enguany amb la donació a Cáritas Cullera, que es va dur a terme la setmana abans del Nadal.

Aquesta acció s' unix a les iniciatives posades en marxa per Aigües de Cullera per a col.laborar amb la societat a la què presten servei i així ajudar a aquells col.lectius que se puguen trovar mes desfavorits.

INICIATIVES LOCALS Certamen de Bandes

Impuls del desenvolupament cultural i turístic

Aigües de Cullera apostem per l' educació i la difusió de la cultura, col.laborant activament amb les associacions culturals locals a través de convenis que recolzen les seues activitats.

Aigües de Cullera col·labora promocionant el patrimoni cultural del municipi de Cullera, participant activament en els certàmens de les bandes de música i les festes patronals, i impulsant el desenvolupament cultural i turístic de la ciutat.

INICIATIVES LOCALS Smart Green

Smart Green

Aigües de Cullera posa en marxa el projecte pilot “SMART GREEN”, una nova tecnología sostenible en parcs i jardins de Cullera, este projecte permet programar el reg de zones verdes basant-se en els sectors que componen un jardí o parc, la previsió de precipitacions en la zona,i el tipus de sistema de reg empleat.

Fins a la data, el projecte pilot s’ha dut a terme en els jardins de Racó III, Illeta dels Lleons i Parc de l’Standing de Cullera. Esta tecnologia se seguirà testant durant els pròxims mesos per a poder iniciar-ne la implantació en pròxims exercicis en les zones verdes de la ciutat.

INICIATIVAS LOCALES Semana del medioambiente

25 anys de gestió sostenible

Aigües de Cullera, des dels seus inicis, fa ara 25 anys, aposta per la gestió sostenible de l’aigua, que permet el desenvolupament social i turístic de la ciutat de Cullera. Este compromís es materialitza en dades com la reducció, en un 40%, de l’aigua subministrada respecte a la mateixa dada de fa 15 anys, malgrat l’increment de la població i l’afluència turística.

La suma d’accions com les campanyes de detecció de fuites, l’ús d’aigua salobre en els rentapeus de les platges, la telelectura, la inversió en infraestructures hidràuliques i la renovació de les existents, demostra el compromís amb la sostenibilitat d’Aigües de Cullera en els projectes i les iniciatives locals.