Asset Publisher

Campanyes educatives

Esta iniciativa s’engloba en les accions que la companyia ha posat en marxa per a commemorar el seu 25è aniversari.

L’empresa mixta Aigües de Cullera ha organitzat una campanya d’educació ambiental destinada a escolars de primària del municipi. En total, set centres educatius participaran en estes jornades a través del programa denominat “Aqualogia. La finalitat d’estes sessions és conscienciar els alumnes de la importància de cuidar l’aigua i protegir el medi ambient.

" "

 

En concret, han participat en esta iniciativa el Col·legi Immaculada Concepció, el CP Sant Antoni, el CP Lluís Vives, el CP del Dr. Alemany, el CP Sant Agustí, el Col·legi La Milagrosa i el Col·legi Germans Maristes.

Aqualogia s’estructura en jornades de 90 minuts en què els monitors d’Aigües de Cullera es desplacen fins al centre escolar. El seu objectiu és apropar als alumnes el cicle natural i urbà de l’aigua, i mostrar la importància de fer un ús responsable d’este recurs i de mantindre una actitud positiva cap al medi ambient, amb una metodologia basada en la participació i la interactivitat de l’alumnat.

La companyia gestora del cicle integral de l’aigua fa uns quants anys que duu a terme esta iniciativa en el municipi. No obstant això, en esta ocasió, amb motiu del 25è aniversari d’Aigües de Cullera, s’ha potenciat esta activitat per a arribar a un major nombre d’escolars.